2019-2020 žiemos horoskopas – ką žada žvaigždės?

2019-2020 m. žiemos horoskopas leis žvilgtelėti į tai, kas zodiako ženklų laukia šią žiemą. Prognozuojama, kad kai kuriems ženklams ateinantys metai bus sunkus laikotarpis, tačiau jis bus ir produktyvus. Pasibaigus lapkričio mėnesiui, bus galima atsikvėpti ir ramiai pasitikti žiemos šventes.

Gruodis

2019 m. gruodžio pradžia bus finansiškai sėkminga Avinui, Liūtui ir Ožiaragiui. Visi finansiniai klausimai bus išspręsti greitai. Jei planuojate pradėti savo verslą arba pakeisti darbą, tam bus tinkamas metas. Svarbiausia bus palaikyti gerą formą ir nešvaistyti energijos.

Sausis

2020 m. sausis bus geras mėnuo vandens elementų atstovams: Žuvims, Skorpionui ir Vėžiui. Žuvų atstovus, ypač tuos, kurie užsiima kūrybine veikla, aplankys genialios idėjos, kurias reikės skubiai įgyvendinti. Skorpionams seksis darbe, bet truputį prasčiau eisis meilės reikalai. Vėžiams sausis bus kažko naujo pradžia.

Vasaris

2020 m. vasarį seksis tiems, kurie dirba su klientais. Šis mėnuo bus svarbus oro elemento atstovams. Energijos netrūks tiems, kurie vertina draugystę ir niekada nenusigręžia nuo savo draugų. Bus tinkamas laikas stiprinti asmeninius ryšius.

O ką žvaigždės žada kiekvienam zodiako ženklui?

Avinas

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Aviną užvaldys energija. Pajausite jėgų antplūdį, kurį reikės skubiai kur nors nukreipti. Nesvarbu, ar tai bus studijos, ar darbas – visur elkitės atsargiai ir praktiškai. Stenkitės nukreipti savo jėgas tik teisinga linkme ir tik tada, kai to reikia. Rūpinkitės savimi, nes viskas tik prasideda.

Grožis ir sveikata

Avinas spindės grožiu ir žavesiu. Tiesiog nepamirškite, kad savo energija pritraukiate įvairius žmones. 2020 m. sausį šio ženklo atstovės moterys turėtų pasisaugoti grubių vyriškių. O jei jau turite gerą ir padorų partnerį, pasitaikys galimybė išvykti su juo pakeliauti.

Jautis

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Atsidursite įvykių sūkuryje ir daug bendrausite su skirtingais žmonėmis. Lygiai taip pat malonu bus leisti laiką ir naujų, ir senų draugų rate. Bet dėl noro patikti ir įtikti visiems rizikuojate pamiršti savo pomėgius. Klausykite vidinio balso ir būtinai darykite tai, ko iš tikrųjų norite. Žvaigždės jus palaiko.

Grožis ir sveikata

Bus naudinga pasimankštinti, tačiau tik saikingai – be varginančių treniruočių ir perdėto darbo. Jūsų išorinė daugiausia priklausys nuo vidinės būsenos. Todėl visada stenkitės rasti laisvo laiko, kurį galėtumėte skirti sau.

Dvyniai

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Būsite susikaupęs ir racionalus. Todėl galėsite lengvai kurti naujus planus ir ilgai svarstytas idėjas paversti realybe. Sugebėjimas tinkamai pasiruošti savo darbo vietą padės pasiekti tikslus per ypač trumpą laiką. Tačiau ne visada produktyviau dirbti vienam. Apsidairykite. Aplinkui bus žmonių, kurie jums padės.

Grožis ir sveikata

Sausis labai tinkamas mėnuo bet kokioms kosmetinėms procedūroms. Po jų padidės vidinė jūsų energija ir pastebimai pagerės savijauta. Rekomenduojama mankštintis ir retkarčiais apsilankyti pirtyje.

Vėžys

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Vėžiams bus laikas atkurti šeimos santykius. Pastaruoju metu šio zodiako ženklo atstovai buvo nutolę nuo savo artimųjų – tiek fiziškai, tiek emociškai. Nebijokite parodyti jausmų savo šeimos nariams ar kalbėti apie gyvenimo įvykius. Būtent jie šiuo metu gali jums padėti įgyvendinti planus, suteikdami reikiamą paramą ir dėmesį.

Grožis ir sveikata

Rekomenduojama rūpintis savo kūnu. Joga, fitnesas, rytinis bėgiojimas yra puiku, tačiau nepamirškite ir odos priežiūros. Atlikite masažą, išsimaudykite karštoje vonioje su jūros druska ir eteriniais aliejais. Patikėkite, jūsų oda spindės.

Liūtas

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Gruodį turėtumėte būti praktiškesni, laikytis aiškaus plano. Nepurkštaukite, nes dabar nėra pats geriausias laikas atvirai parodyti savo sugebėjimus. Sulauksite palaikymo iš kolegų. Pagrindinis sąjungininkas bus kolega, gimęs po Ožiaragio ženklu.

Grožis ir sveikata

Tinkamas laikas apsilankyti grožio salone ar kosmetologo kabinete. Leiskite sau odos valymą, depiliaciją, manikiūrą ir pedikiūrą. Taip pat rekomenduojama stebėti tai, ką valgote. Rinkitės kiek įmanoma mažiau riebaus ir sunkiai virškinamo maisto bei kuo daugiau daržovių ir vaisių.

Mergelė

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Atsitraukimas nėra geriausias būdas išspręsti jūsų problemas. Sausio mėnesį žvaigždės pataria praleisti daugiau laiko su bendraminčiais. Tai puikus metas prisijungti prie įvairių visuomeninių organizacijų, dalyvauti konferencijose, seminaruose ar kituose viešuose renginiuose. Kur daugiau žmonių – ten daugiau galimybių realizuoti savo potencialą ir drąsias idėjas. Nebijokite kritikos ir jums pasiseks.

Grožis ir sveikata

Po Naujųjų metų švenčių jums bus labai naudingos detoksikacijos programos. Iš karto pasijausite šviesiau, mintys bus švarios, o nuotaika – linksma. Jei niekada to nedarėte, dabar yra tinkamas laikas pradėti.

Svarstyklės

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Sausio mėnesį Svarstyklės tarsi atsispirs nuo visų negandų ir rūpesčių. Sakoma, kad negalima šokti sau virš galvos, bet jums tai pavyks. Parodysite kitiems, ko esate vertas. Ir visi blogiečiai bus priversti jumis žavėtis. Gal net sulauksite slaptų gerbėjų.

Grožis ir sveikata

Kiek laiko skiriate odos priežiūrai? Metas skirti daugiau! Drėkinimas ir maitinimas, ypač žiemą, yra būtini. Kaukės, šveitikliai ir kitos priemonės jums padės pasirūpinti savo oda. Tai atlikti galite tiek namuose, tiek pas kosmetologą. Pasirinkite tai, kas jums labiau patinka.

Skorpionas

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Sausį Skorpionai bus labai ryžtingi daugelyje gyvenimo aspektų. Tai taikoma ir profesiniam augimui. Čia lengviausias ir efektyviausias būdas pasiekti tikslą – judėti užtikrintai, bet mažais žingsniais į priekį. Neskubėkite ir nesitvarkykite su viskuo iš karto. Tada kyla rizika negauti to, ko norite.

Grožis ir sveikata

Leiskite sau daryti tai, ką jau seniai norėjote. Nesivaržykite eksperimentuoti su savo išvaizda. Bet koks rezultatas bus visiškai sėkmingas. Pagrindinis dalykas yra vidinis pokyčių jausmas, kurį netrukus pastebės ir kiti.

Šaulys

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Žiemą Šaulys neįtikėtinai pajaus viską, kas vyksta jo gyvenime. Jūs veiksite ir atsakysite už kiekvieną žengtą savo žingsnį. Sausis jums bus ypatingas mėnuo. Tai – vidinių jėgų pabudimo mėnuo. Į daugelį dalykų pažvelgsite visiškai kitu kampu ir atrasite ką nors įdomaus. Svarbiausia – veikti sąžiningai ir garbingai.

Grožis ir sveikata

Bet kokios stresinės situacijos ir nervinė įtampą jums yra draudžiamos. Kiek įmanoma daugiau būkite gryname ore. Jei jums nepatinka aktyvus sportas, išbandykite gyvūnų terapiją. Jums reikia nusiraminti.

Ožiaragis

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Ožiaragiui ši žiema bus labai sėkminga! Jūsų laukia tiek daug šviesių ir įvykių kupinų dalykų, lemtingų susitikimų ir netikėtų pasiūlymų, kad net apsvaigs galva. Mėgaukitės ir nepamirškite panaudoti savo stipriųjų pusių – atkaklumo ir sugebėjimo būti reikiamu metu tinkamoje vietoje.

Grožis ir sveikata

Turėtumėte saugoti savo sveikatą! Yra pavojus pasigauti peršalimą. Grožis yra grožis, tačiau apsirengti pagal orą būtina. Ilgi pasivaikščiojimai taip pat bus jums naudingi, svarbiausia – karšta arbata, šilti drabužiai ir maloni kompanija.

Vandenis

Darbas ir asmeninis gyvenimas

Per 2019 metus Vandenis šiek tiek pavargo, todėl dabar nori apsisupti šiluma ir jaukumu. Kad suskurtumėte tokią atmosferą, reikia atsikratyti visko, kas nereikalinga. Atlikite bendrą valymą namuose, kompiuteryje, telefone, atlaisvinkite biurą nuo nereikalingų daiktų ir dokumentų, ištrinkite nenaudojamus failus. Iš karto pajausite, kaip jums lengviau mąstyti, kurti ir dirbti.

Grožis ir sveikata

Atėjo energijos kaupimo laikotarpis. Joga su maloniai atpalaiduojančia muzika ir smilkalų aromatais jums padarys ypač teigiamą poveikį. Kiek įmanoma likite vieni su savimi ir savo mintimis. Šis poilsio būdas neabejotinai gerai paveiks ne tik jūsų sveikatą, bet ir išorinį grožį.

Žuvys

Darbas ir asmeninis gyvenimas

2019-2020 m. žiemos horoskopas sako, kad daugelis Žuvų ženklo atstovų gali atrodyti atsiriboję nuo pasaulio. Toks įspūdis susidarys, nes staiga panorėsite išeiti į pensiją, pradėsite tvarkyti dienoraštį, pasitikėdami juo labiau nei draugais ir artimaisiais. Tai bus ypač vertinga jums, nes tokiu būdu atstatysite savo vidinę harmoniją. Bet kokie sunkumai visada yra laikini. Atminkite, kad viskas yra jūsų rankose.

Grožis ir sveikata

Sausis bus puikus asmens priežiūrai, kuri padės užmegzti ryšius su kolegomis ir pritraukti tinkamus žmones. Čia tinka paprastos namų procedūros ir vienkartinės kelionės pas specialistus. Šiuo metu geriau atsikratyti blogų įpročių, jei jų turite. Taip pat verta atkurti miego įpročius, pabusti ir eiti miegoti tuo pačiu metu.

Štai, kokius patarimus dalija 2019-2020 m. žiemos horoskopas. Gerai juos apmąstykite ir pasikliaukite savo jėgomis. Jums pavyks šį laikotarpį praleisti turiningai.

Originalas



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *