2020 m. horoskopas – ko tikėtis iš Baltosios žiurkės?

Naujieji metai pamažu, bet užtikrintai beldžiasi į duris. Tad verta pasidomėti, ko tikėtis ateinantį laikotarpį, kurį globos būtent Baltoji metalinė žiurkė. Viską išpranašaus 2020 m. horoskopas!

Avinas

Laikas naujoms pergalėms!

Šiais metais gražiai dirbote, net jei nepasiekėte kažko per daug reikšmingo. Viskas dar priešakyje! 2020 metai bus jūsų laikas, nes pati Žiurkė mėgsta dirbti ir palaiko visus, kurie kliaunasi tik savimi ir neabejoja savo sėkme.

Žinoma, naivu tikėtis, kad visi geri dalykai nukris it iš dangaus, tačiau faktas, kad jūsų laukia naujos pergalės, kurios padės atrasti naują motyvaciją gyvenimui!

Jautis

Laikas įgyvendinti svajonę!

Jautis yra realistas iki kaulų smegenų, todėl nekuria neįmanomų planų. Tačiau 2020 m. pakeis jūsų gyvenimo supratimą ir privers patikėti, kad svajonės pildosi! Kitais metais nusimato karjeros augimo ir finansinės gerovės laikotarpis.

Tai bus pats laikas rizikuoti ir priimti viliojančius darbo pasiūlymus. Kitais metais gausite absoliučiai viską!

Dvyniai

Pajauskite gyvenimo džiaugsmą!

Dvyniai niekada nenusimena, o tai reiškia, kad kiekvieni metai šiems žmonėms yra savaip geri. Baltosios žiurkės metai nebus proveržis ar neįprasti Dvyniams. Tačiau net ir tada Dvyniai ras būdą, kaip pripildyti savo gyvenimą džiaugsmu.

Pasiruoškite naujiems atradimams, įdomioms kelionėms ir malonioms pažintims.

Vėžys

Branginkite viską, kas jums svarbu!

2020 m. horoskopas žada sėkmę tiems, kurie bus pasirengę dirbti patys ir eiti į numatytą tikslą. Vėžiui ateinantys metai bus idealūs atkurti prarastus ryšius ir visa, kas buvo prarasta ankstesniais metais. Ateina laikas, kai galėsite lengvai susitaikyti su šeima, grįžti prie apleistos namo statybos ar įgyvendinti planus, kuriuos anksčiau nutraukėte.

Pažvelkite atgal ir pagalvokite, ko jums labiausiai trūksta? Baltoji žiurkė, kaip šio laikotarpio simbolis, padės įgyvendinti jūsų planus.

Liūtas

Nepasiduokite!

Liūtui 2020 m. horoskopas numato sunkius, bet nepaprastai svarbius metus! Ateina laikas, kai reikės parodyti visą savo atkaklumą ir kūrybinį potencialą. Privalote padaryti ką nors nauja: galbūt imtis naujos profesijos ar pakeisti draugų ratą.

Tai bus gana nenuspėjamas laikotarpis, kai galėsite pakeisti savo gyvenamąją vietą ir net  šalį! Tačiau nereikia nusiminti. Visos 2020 m. įvyksiančios naujovės bus šaunių teigiamų laimėjimų pradžia!

Mergelė

Laikas šeimos džiaugsmams!

Jūs ilgai laukėte, kad gyvenimas atsidėkotų jums už visas jūsų pastangas. Pasiruoškite, 2020 m. įgyvendins jūsų norą! Tai ypač atsispindės asmeniniame gyvenime. Pastaraisiais metais jūs nuolat siekėte užmegzti ryšius su savo mylimuoju, turėti vaikų ar spręsti būsto problemas. Baltosios žiurkės metai bus idealūs harmonijai šeimos gyvenime.

Galvokite apie vestuves, šeimos pagausėjimą ar jaukaus šeimos būsto įsigijimą. Ateinantys metai bus ypač tam palankūs.

Svarstyklės

Laikas pajausti harmoniją!

Pastaraisiais metais jūsų gyvenimas tapo nepertraukiama rutina, susidedančia iš darbo, nuolatinių rūpesčių ir visiško romantikos trūkumo. Todėl 2020 metai žada būti tas išsiveržimo laikotarpis, apie kurį jūs taip svajojote! Pasiruoškite, kad gyvenimas pasikeis visapusiškai.

Šie pokyčiai bus palankūs. Jie leis atsipalaiduoti, jaustis ramiai, tiesiog mėgautis kiekviena diena ir pajausti tikrą harmoniją.

Skorpionas

Laikas pakeisti kraštovaizdį!

Ar gyvenimas tapo blankus ir neįdomus? Ar jus erzina kiti žmonės, o darbas pradėjo panašėti į kankynę? Labai greitai ateis Naujieji metai, o tai reiškia geriausią laiką drastiškai pakeisti savo gyvenimą! Nekreipkite dėmesio į tai, kad ateinančių metų globėja Baltoji žiurkė nemėgsta permainų. Skorpionai visada priešinasi sistemai ir laužo stereotipus!

Ateinantis laikotarpis jums bus kaip gaivaus oro gurkšnis. Priimsite naują iššūkį, kuris pavers gyvenimą įdomiu ir turiningu!

Šaulys

Laikas lemtingam susitikimui!

Kol kiti laukia laimingų permainų ir poilsio nuo sunkaus darbo, jūs mėgaujatės gyvenimu. Tačiau suprantate, kad tikrai harmonijai trūksta tam tikrų detalių. O Baltosios žiurkės metai padės rasti trūkstamą elementą! Jūsų laukia neįtikėtinas susitikimas, ko gero, pats geidžiamiausias ir ilgai lauktas jūsų gyvenime!

Jis dramatiškai pakeis jūsų gyvenimo būdą, tačiau tuo tik džiaugsitės! Beje, būkite pasirengę tam, kad lemtingas susitikimas privers jus pakeisti gyvenamąją vietą arba įprastą gyvenimą pavers dinamišku ir spalvingu.

Ožiaragis

Skirkite laiko sau!

Jūs tiek metų rūpinotės kitais, eikvojote laiką ir energiją, kad artimiesiems nieko netrūktų, kad visai pamiršote savo poreikius. 2020 m. suteiks jums puikią galimybę atkreipti dėmesį į tai, ko reikia jums! Apie ką svajojate? Kas priverčia jus šypsotis? Ateinančiais metais turėsite galimybę įgyvendinti bet kokias svajones!

Pagalvokite apie tai, ko jums reikia, ir ženkite bent vieną žingsnį link savo svajonės! Visa kita gyvenimas padarys už jus.

Vandenis

Sutelkite dėmesį į svarbius dalykus!

Vandenio ženklo atstovams ateinantys 2020 m. žada būti sunkūs ir kupini streso. Bet dėl to netrūks įdomių įvykių! Turėsite galimybę pasiekti tikslą, kurio siekėte daugiau nei vienerius metus.

Šis laikotarpis visais atžvilgiais bus palankus jums, jei susitelksite į tai, kas svarbiausia. Būkite ryžtingas, drąsus ir laisvas! Išlikite savimi ir jums pasiseks!

Žuvys

Pajauskite teigiamą energiją!

Kad ir kokie bus ateinantys 2020 m., jums tikrai nebus nuobodu! Baltoji žiurkė leis jums atskleisti savo vidinį potencialą. Naujais metais tikrai rasite naują įdomų hobį ar prisiminsite seną, kuriam nebeturėjote pakankamai laiko.

Jūsų gyvenime atsiras sprendimas, kuris padės susidoroti su problemomis ir patirti tikrą malonumą iš gyvenimo! Pavadinkite kitus metus teigiamais metais ir drąsiai žvelkite į ateitį!

Originalas



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *