Zodiako ženklai, kuriems trūksta meilės ir supratimo

Meilė yra tai, kas pripildo žmogaus gyvenimą prasmės, kas daro jį laimingą. Visi žmonės stengiasi sutikti sielos draugą arba susirasti artimus bendražygius, kurie visada bus šalia, galės bet kurią akimirką suteikti paramą.

Daugeliui žmonių pavyksta tai padaryti – susirasti žmogų, kuris niekada nepaliks, palaikys bet kokioje situacijoje. Tačiau yra žmonių, kuriems niekada neužtenka meilės ir supratimo. Jie gimsta po tam tikrais Zodiako ženklais.

Mergelė

Šio Zodiako žvaigždyno atstovai kenčia nuolat. Taip nutinka todėl, kad Mergelės sąmoningai aukojasi, visiškai atsiduoda darbui, nesiilsi.

Šiems žmonėms atrodo, kad viską galima pasiekti darbu, sėkmės tiesiog nėra. Mergelės orientuojasi į darbą, į procesą, dėl kurio praleidžia daug galimybių, nepastebi džiaugsmo aplink jas.

Jos neleidžia laiko dykai, neatsipalaiduoja. Dėl to Mergelės dažnai lieka vienos, nesulaukia dėmesio ir palaikymo. Ir fortūna retai atsigręžia į jas.

Vėžiai

Šio ženklo žmonės nelaiko savęs laimingais. Vėžiai dažnai abejoja savimi, savo sugebėjimais. Jie supranta, kad turi žalingų įpročių, kurių neįmanoma atsikratyti. Ženklo atstovai yra lankstūs, dėl to jie dažnai yra valdomi kitų.

Vėžiai negali apginti savęs, savo pozicijos, nuolat prisitaiko prie kitų. Jie nėra tuo patenkinti. Taip ir jie, būdami šioje situacijoje, negauna meilės, atjautos, švelnumo.

Žuvis

Šio žvaigždyno individai yra pasinėrę į save, išsiskiria uždarumu. Pačios Žuvys laiko save nelaimingomis, apleistomis.

Šio ženklo atstovams atrodo, kad jie niekam nereikalingi, kad pasaulis atsuko jiems nugarą. Bet iš tikrųjų jie patys izoliuojasi nuo kitų, nieko neprisileidžia prie savęs. Pasirodo, sunkiais laikais Žuvys artimųjų neturi. Dėl to jos yra priverstos pačios susitvarkyti su visomis problemomis ir tuo pačiu galvoja, kad niekas nenori jų palaikyti.

Šių žvaigždynų žmonės dažnai kenčia, laiko save nelaimingais. Jiems labai trūksta meilės ir palaikymo, supratimo iš kitų. Tačiau norėdami visa tai gauti, jie patys turi imtis iniciatyvos, pabandyti. Tada kažkas tikrai jiems atsakys tuo pačiu.



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *