Alfa moterys pagal Zodiako ženklą

Kurių Zodiako ženklų atstovės gali sudaužyti vyro širdį? Vyrai dažnai skirstomi į alfa ir beta: pirmieji stiprūs, įtakingi, sėkmingi, antrieji – kuklesni, įprasti. Tačiau šią logiką galima pritaikyti ir moterims. Apie tai, kurios Zodiako ženklų atstovės yra tikrosios alfa moterys, skaitykite šiame straipsnyje.

Avinas

Tikriausiai tai yra ryškiausia moterų Alfa klubo atstovė. Pats Avino ženklas reiškia spaudimą ir jėgą, dažniausiai šios savybės priskiriamos tikram vyrui. Bet ką daryti, jei jos priklauso moteriai? Tada ji įkūnija tikrą karę amazonę, kuri vadovaujasi tik savo norais ir visada pasiruošusi juos ginti. Moteris Avinas yra karinga moteris, ji visada yra švelnių, romantiškų vyrų svajonė.

Liūtas

Liūtės ryškios ir karališkos, visa savo išvaizda stengiasi įtvirtinti savo lyderio poziciją. Jos viską sprendžia pačios, mėgsta vadovauti paklusniems ir ieško pagarbos iš kitų – tiesiog negali be to gyventi. Liūtės aktyvios, socialios, jos tikrai ras savo vietą visuomenėje, tuo pačiu tiks tiems, kuriuos myli.

Jautis

Jaučio ženklo moteris nėra pati akivaizdžiausia iš alfa patelių. Jos stiprybė yra paslėpta, numanoma, tačiau patyrusi akis pastebės šį ramumą ir vidinį tvirtumą. Jaučio ženklo moterys moka užsidirbti pinigų ir apskritai dirba puikiai – rankomis ir galva. Jos nelauks, kol kažkas už jas ką nors padarys, o prireikus suorganizuos bet kokį procesą: nuo vakarienės ruošimo iki remonto. Jos taip pat sutvarkys ir vyro gyvenimą, jei tik jis to nori.

Šaulys

Šios moterys taip pat pretenduoja į alfa titulą – nes jos paprastai visada yra viršuje. Puikios optimistės, mėgstančios siekti pasaulinių tikslų, Šaulio ženklo moterys niekada nepraranda nuoširdumo ir kuria savo gyvenimą tik besiremdamos savo idėjomis ir idealais.

Skorpionas

Aistringiausia ir kerštingiausia horoskopo moteris, žinoma, irgi priklauso alfa kategorijai. Skorpionas yra stiprus ir galingas ženklas, šio ženklo moteris sumaniai tvarko ne tik savo, bet ir tų, kurie nuo jos priklauso, gyvenimą. Ji panaši į Feniksą – sudega iki žemės ir atgimsta iš naujo, tapdama dar stipresnė ir geresnė nei buvo anksčiau.



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *