2020 metų horoskopas – kokia bus jūsų sveikata?

Pagal kinų kalendorių ateinantys metai bus baltosios metalinės žiurkės metai. Šis gyvūnas yra atsargus ir rūpinasi savo sveikata. Tad kokius sveikatos pokyčius prognozuoja 2020 metų horoskopas visiems zodiako ženklams?

Avinas

Esate per daug aktyvus ir dinamiškas, todėl rekomenduojama kontroliuoti savo elgesį ir dažniau pagalvoti apie pasekmes. Ateinantys metai bus šuolių metai, o tai reiškia, kad padidės traumų rizika. Ypač į tai atsižvelgti reikia žiemą tiek metų pradžioje, tiek pabaigoje.

Antroje metų pusėje gali paūmėti lėtinės ligos, todėl būtina laikytis gydytojų rekomendacijų ir sveikesnės mitybos.

Jautis

Didelis Jaučio ženklo atstovų prisiimtas krūvis nuo 2020 m. pradžios gali virsti virškinamojo trakto ir netaisyklingo valgymo problemomis. Būkite pasirengę tam, kad ligų paūmėjimai gali privesti jus iki ligoninės ar net operacijos.

Be to, 2020 m. žada būti gana įtemptas laikotarpis, todėl gali kilti nervinės sistemos sutrikimų. Patariama nesutikti su chirurginėmis intervencijomis vasarą ir ankstyvą rudenį.

Dvyniai

Pagrindinė Dvynių problema ateinančiais metais bus susilpnėjęs imunitetas. Jau 2020 m. vasario – kovo mėnesiais. Yra didelė rizika užsikrėsti infekcine liga, kurią teks gydyti ligoninėje. Kad to išvengtumėte, daugiau laiko praleiskite gryname ore ir imkitės priemonių stiprinti organizmo gynybines savybes.

Taip pat atkreipkite dėmesį į raumenų ir kaulų sistemos problemas. Rudenį gali paūmėti esami negalavimai, ypač jei jie yra susiję su apatine nugaros dalimi ir kaklu.

Vėžys

Nuo metų pradžios Vėžio ženklo atstovai gali skųstis mieguistumu dieną ir nuovargiu. Tokie žmonės turėtų pasitikrinti savo endokrininę sistema. Ne pati ramiausia bus antroji metų pusė. Vėžys gali turėti problemų, susijusių su nervų sistema, stresu ir netgi depresija.

Galbūt įvyks kas nors, kas pakenks jūsų psichinei pusiausvyrai. Neatsisakykite medicininės pagalbos ir bendravimo su artimaisiais. Šiuo laikotarpiu palaikymas jums tiesiog būtinas.

Liūtas

Liūto ženklo atstovų Achilo kulnas 2020 m. bus širdies problemos. Atminkite, kad nereikėtų toleruoti skausmo ir kitų nemalonių simptomų bei jų ignoruoti! Jei laiku nepasikonsultuosite su gydytoju ir neatliksite gydymo, rudenį gali tekti ilgam gultis į ligoninę ir net lipti ant operacinio stalo.

Be to, Liūtai turėtų atsisakyti žalingų įpročių, visų pirma, nuo alkoholio ir priklausomybės nuo riebių patiekalų. Jei negalvojate apie tai, 2020 m. Rudenį gali kilti kepenų problemų.

Mergelė

Labiausiai pažeidžiamos Mergelės ženklo atstovų sritys 2020 m. bus akys ir urogenitalinė sistema. Vyresnio amžiaus žmonėms padidės akispūdis ir gali išsivystyti glaukoma. Stenkitės nepervarginti akių ir tiksliai laikytis medicininių rekomendacijų.

Kalbant apie urogenitalinę sistemą, tada Baltosios žiurkės metais kiekvienas Mergelės ženklo atstovas turėtų pasitikrinti šią sritį ultragarsu. O šio ženklo atstovėms bus ne pro šalį pasitikrinti reprodukcinės sistemos organus.

Svarstyklės

Tie Svarstyklių ženklo atstovai, kurie nemėgsta lankytis pas gydytojus, rizikuoja sulaukti problemų 2020 m. Tai nutiks tik todėl, kad norite savarankiškai gydytis. Neprofesionalus požiūris į gydymą gali lemti apleistas ligas, kurias gydytojai turės gydyti ligoninėje.

Be to, metų pradžioje ir pabaigoje yra tikimybė susirgti lėtinėmis kvėpavimo sistemos ligomis. Yra rizika pasigauti bjaurų sinusitą. Kad to išvengtumėte, nuo pirmojo ateinančių metų mėnesio verta pagalvoti apie imuniteto stiprinimą ir imtis visų priemonių, kad šaltuoju metų laikotarpiu neperšaltumėte.

Skorpionas

Skorpionams 2020 m. horoskopas žada gana sveikus metus. Svarbiausia – paisyti higienos, nes kitais metais bus didelė infekcinių ligų riziką. Taip pat reikėtų pagalvoti apie svorio kontrolę ir cholesterolio kaupimosi prevenciją.

Svarbu peržiūrėti savo mitybą ir apriboti maisto produktų, kuriuose gausu greitųjų angliavandenių ir cukraus, vartojimą. Ugdydami gerus įpročius, ateityje apsisaugosite nuo ligų.

Šaulys

2020 metai Šauliui žada pareikalauti gana daug energijos. Išeikvosite daug energijos, bet negalėsite jos visiškai atkurti. Ir jei pirmąjį metų pusmetį tai neturės įtakos jūsų gerovei, artėjant rudeniui, jausitės pervargęs ir išsekęs.

Todėl vasarą Šaulys turėtų pasiimti atostogas ir vykti į kokią nors egzotišką šalį, kur pailsės tiek kūnas, tiek siela. Tada privalėsite išmokti valdyti energijos suvartojimą ir skirti daugiau laiko jai atstatyti.

Ožiaragis

2020 m. pavasarį šio ženklo atstovai turėtų būti ypač atsargūs, kad nepatektų į nelaimingą atsitikimą ir nesusižalotų. Vasarą ar rudenį patariama apsilankyti pas gydytojus ir pasitikrinti savo kūną, ypač regos organus ir raumenų bei kaulų sistemas. Aptiktas problemas būtina gydyti iškart, nes priešingu atveju laukia rimti nemalonumai.

Vandenis

2020 m. Vandenis rizikuoja pasigauti nemalonių ligų. Todėl nuo pirmųjų ateinančių metų dienų griežtai rekomenduojama naudoti įvairias prevencijos ir apsisaugojimo priemones.

Vandenis taip pat turėtų rūpintis nervais, nes laukia nemažai konfliktų, kurie gali išvesti iš pusiausvyros. Apribokite bendravimą su jums nemaloniais žmonėmis ir naktį išgerkite kelis lašus natūralios kilmės raminamųjų (pvz., valerijono).

Žuvys

2020 m. horoskopas jau metų pradžioje žada šio zodiako ženklo atstovams problemų su dantimis. Kad to išvengtumėte, jau turėtumėte pagalvoti apie apsilankymą pas odontologą ir dantų gydymą.

Be to, 2020 m. viduryje dauguma Žuvų susidurs su nugaros problemomis. Todėl reikia kuo greičiau pradėti daryti mankštą ir peržiūrėti savo mitybą. Numetę papildomus kilogramus, palengvinsite stuburo naštą.

Originalas



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *