Zodiako ženklų moterys, kurios elgiasi kaip karalienės

Kiekviena moteris savo gyvenime atlieka daugybę įvairių vaidmenų: motinos, žmonos, tarnaitės, meilužės, valdovės. Karalienės vaidmuo ne visoms sekasi gerai.

Tik kai kurios moterys jaučiasi tokio vaidmens vertos. Jos specialiai tobulina savo išvaizdą, laikyseną, manieras, kalbėjimo įgūdžius. Kurių Zodiako ženklų moterys sugeba būti karalienėmis santykiuose?

LIŪTAS: pamišusi karalienė

Sunku nepastebėti karališkos Liūtės grakštumo ir laikysenos – kompanijoje ji išsiskiria š karto. Santūri šypsena, mokėjimas prisistatyti, savigarba – karališki Liūto ženklo moters bruožai Ji palaikys bet kokį pokalbį ir puikiai tiks draugiškame vakarėlyje ar socialiniame renginyje. Liūto ženklo moteris negali būti kontroliuojama: ji gali rodyti palankumą ir sutikti, bet niekada nenukryps nuo savo principų, nesielgs prieš savo interesus. Jei Liūtės galia bus užginčyta, ji rimtai įsižeis, nes jai sunku ištverti savo netobulumą, tačiau tai tampa paskata toliau dirbti su savimi, vystytis ir siekti asmeninio tobulumo.

JAUTIS: galinga karalienė

Jautis mėgsta prabangą ir gerovę, siekia „karališko prašmatnumo“. Šio Zodiako ženklo moteris apsupa save galios simboliais, pasižymi savigarba ir intelektu – ji idealiai tinka valdovės vaidmeniui. Lėtumas ir polinkis mąstyti – ne trūkumas, o privalumas. Ne karalienei reikia nerimauti. Jai svarbu atrodyti reprezentatyviai. Net išpardavimų centre ar dėvėtų prekių parduotuvėje ji ras nebrangių, bet stilingų daiktų, atrodys prašmatniai. Jautis mėgsta prabangą ir turtus Tokia moteris turi karališką valią: užsispyrimas ir atkaklumas siekiant tikslo ne kartą trukdė asmeninei laimei, tačiau karalienės statusas yra svarbesnis už meilę. Jaučio ženklo karalienę sunku supykdyti: ji ir toliau šypsosis, tačiau akyse bus regimas įspėjimas. Įniršusi Jaučio ženklo moteris tampa destruktyvia.

AVINAS: autokratė

Avino ženklo moteris yra savarankiška ir stipri: sugeba su šypsena išspręsti visas problemas ir išeiti iš sudėtingiausios situacijos. Ja žavimasi, ji mėgdžiojama, dievinama ir nešiojama ant rankų, jei ji, žinoma, leidžia. Šaltas, išskaičiuojantis protas ir įžvalga padeda valdyti žmones ir jų gyvenimus. Kartais joje nubunda diktatorius, bet kai tik pavojus praeina, vėl sugrįžta optimistė, tikinti šviesesne ateitimi. Avino ženklo moteris turi pažeidžiamą savigarbą: jai svarbu būti pirmai ir ji žino, kaip tai pasiekti. Avino ženklo moteris siekdama sosto „žengs per galvas“, jei bus įsitikinusi, kad jis jai priklauso teisėtai. Ji sugeba išspręsti visas problemas .

ŽUVYS: jūros valdovė

Žuvys yra per daug nuvertinamos kaip valdžios ištroškusios pretendentės į sostą. Taip, šio Zodiako ženklo moteris yra švelni, santūri, kantri, tačiau jos gebėjimas „perprasti žmones“ ir ieškoti kompromisų nustebintų bet kurį diplomatą. Žuvų ženklo moteris netrokšta galios , tačiau ji žino, kaip valdyti ir manipuliuoti žmonėmis , įsiskverbti į jų mintis. Jos stiprybė slypi jos svitoje, tai yra, bendraminčių rate. Bendražygių palaikymas išaukština ją iki karalienės statuso. Žuvys išmoksta meistriškai vaidinti įvairius vaidmenis. Šio Zodiako ženklo moteris gali būti karalienė darbe ir tarnaitė namuose, arba atvirkščiai. Tačiau visada yra sritis, kurioje jai tikrai pasiseks ir ji galės parodyti savo didybę,: kūryba ir menas.



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *