Trys Zodiako ženklai, kurie mėgsta patys prisikurti sau problemų

Jautis prigalvoja sau rūpesčių, o Žuvys stengiasi jų nepastebėti: kurie Zodiako ženklai pritraukia bėdų

Šis pasaulis taip sutvarkytas, kad kiekvieno žmogaus gyvenimas susideda iš palankių ir nepalankių laikotarpių, ir visi patiria bėdų. Tačiau kai kurių Zodiako ženklų atstovai tiesiogine prasme patys prisitraukia sau bėdų, kiekviename žingsnyje įsipainiodami į kokias nors istorijas. Kas tie ypatingieji?

JAUTIS

(04 21–05 20)

Likimas kasdien išbando šio Zodiako ženklo atstovų tvirtybė ir ištvermę, tarsi grūdindamas juos, tačiau dažniausiai bėdų jie susiranda patys. Jų namuose tvyro jauki namų, supa mylintys artimieji, bet Jaučiui nuobodus monotoniškas gyvenimas. Kai nieko neįvyksta, šio Zodiako ženklo žmonės sugalvoja sau problemą ir pradeda ją spręsti. Dažnai jiems nepavyksta to padaryti vieniems, o tada jie pritraukia kitus, sukeldami jiems sunkumų. Kartais Jautis sukaupia daugybę problemų, kurių sprendimas jam tampa gyvenimo prasme.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Skorpionas yra neįtikėtinai užsispyręs Zodiako ženklas ir laikomas rekordininku pagal gyvenimo problemų skaičių. Dėl to netenka stebėtis, nes jam egzistuoja tik dvi nuomonės – jo asmeninė ir klaidinga. Jis retai atsižvelgia į kitų nuomonę ir niekada nesileidžia į kompromisus. Dėl šios priežasties Skorpionas yra apaugęs problemomis, kaip sniego gniūžtė. Jis nemoka bendrauti su žmonėmis ir dažnai praranda draugus. Ir jis jų neturi tiek daug, nes būti šalia Skorpiono reiškia su juo sutikti visame kame.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Svajingos ir romantiškos Žuvys retai galvoja apie savo gyvenimą. Jos negali pakęsti sunkumų ir nenori išeiti iš savo komforto zonos. Gyvenime joms lengviau plaukti pasroviui, apeinant rimtas problemas ir nesistengiant jų spręsti. Tačiau su tokia nuostata Žuvys pačios susiranda bėdų, patenka į stresines situacijas. Ir tada Žuvys ieško tų, kurie galėtų išspręsti probleasą už jas. Dažniausiai šią misiją jos perkelia savo artimiesiems, todėl kartais dėl to dar labiau pablogina situaciją ir užaugina didesnes problemas, kurių dauguma taip ir lieka neišspręstos.



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *