Visas pasaulis jo viduje: kurie Zodiako ženklai yra abejingi kitiems

Visi žmonės yra skirtingi. Tarp daugybės geranoriškų, rūpestingų, užjaučiančių ir neabejingų kitų nelaimėms asmenų pasitaiko ir tokių, kuriems rūpi tik savo asmeninės problemos. Dažniausiai empatijos stokojantys žmonės sutinkami tarp trijų Zodiako ženklų atstovų.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Iš visų Zodiako ženklų Jautis yra bene konservatyviausias ir praktiškiausias tipas. Visą gyvenimą jis siekia stabilumo – finansinio, profesinio, šeiminio. Ir visas jo dėmesys sutelktas į savo pozicijų gyvenime stiprinimą, į patogaus ir klestinčio gyvenimo kūrimą. Jis nemėgsta išeiti iš susikurtos komforto zonos, juo labiau niekada neims to daryti dėl svetimų problemų. Jaučiui trūksta empatijos, jį erzina kitų prašymai, nesusiję su jo interesais. Todėl sunkiais laikais neturėtumėte pasikliauti šio Zodiako ženklo žmonėmis ir stengtis su jais užmegzti pasitikėjimo kupinus santykius.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Šio Zodiako ženklo atstovai visą gyvenimą siekia nuotykių ir naujų potyrių, tačiau netoleruoja, kai kažkas iš išorės bando kištis į jų reikalus. Jie turi savo tikslą ir savo gyvenimo būdą, kurio niekas negali pažeisti. Jiems nerūpi kitų žmonių problemos, net jei tai artimas draugas ar giminaitis. Geriausiu atveju Šaulys gali jus išklausyti iš mandagumo, visa išvaizda demonstruodamas, kad jam neįdomu, blogiausiu – aplink save susikurs neįveikiamą apsauginę sieną, pro kurią nepavyks prasibrauti. Kurdami draugystę su Šauliu turėtumėte žinoti, kad savo sieloje jis visada bus abejingas tam, kas vyksta jūsų gyvenime.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Šie Oro stichijos ženklai apdovanoti galinga kūrybine energija, kuri užgožia viską taip smarkiai, kad jie net nepastebi, kas nutinka juos supantiems žmonėms. Vandenis yra ekstravagantiškas, nenuspėjamas ir prieštaringas, jis gyvena savo sugalvotame pasaulyje, pasirenka savo išskirtinį kelią. Kartu jis yra mokantis bendrauti, plačios erudicijos, įdomiai mąstantis ir sunkmečiu net gali ateiti į pagalbą – duoti pinigų ar gerų patarimų. Bet visa tai įvyks spontaniškai, be aiškiai išreikštos užuojautos ir įsigilinimo į jūsų problemas. Vandenis yra toks lengvabūdis, gyvenantis savo pasaulyje, kad bandydami pasikliauti jo gailestingumu paprasčiausiai apgausite save.



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *