2024 metų horoskopas moterims

Kokie bus 2024-ieji moterims? Geri ar blogi? Sėkmingi ar nelabai? Kupini meilės ar vieniši? Visa tai sužinosite iš šio horoskopo.

AVINAS

(03 21–04 20)

2024 metais moterims, gimusioms po Avino žvaigždynu, rekomenduojama skirti ypatingą dėmesį verslo ryšių plėtrai. Apskritai metai žada būti sėkmingi, tačiau reikia stengtis užtikrinti saugią ateitį.

Ištekėjusių šio Zodiako ženklo atstovių šeimyninę idilę gali sutrikdyti nedora pavydinti moteris. Gal būt tai bus kaimynė, kurią neseniai paliko vyras, ar net gera draugė. Bet kuriuo atveju niekam nesigirkite puikia atmosfera savo namuose. Ir nepasakokite apie savo santykius.

Vienišoms šio Zodiako moterims daug žadanti pažintis su galantišku vyriškiu gali įvykti metų pradžioje. Vėlesni bandymai susirasti partnerį nebus tokie sėkmingi.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Ateinančiais metais Jaučio ženklo moterys turėtų atsikratyti tokių savybių kaip konservatyvumas ir lėtumas. Tada metų globėjas Drakonas taps dosniu mecenatu ir suteiks unikalią savirealizacijos galimybę. Bet reikia paskubėti! Turite tiek daug ką nuveikti – pagerinti savo gyvenimą, stabilizuoti finansines pajamas, rūpintis artimaisiais, peržiūrėti savo požiūrį į gyvenimą.

Norėdamos pripildyti savo šeimos gyvenimą santarvės ir meilės nesidrovėkite parodyti švelnumo ir rūpesčio.

Vienišos 2024 metais galės sutikti su savo sielos draugą. O tos, kurios turi mylimąjį, gaus iš jo pasiūlymą tuoktis. Tačiau Jaučio ženklo moteris yra linkusi į kruopščią analizę. Taip pat elgiasi ir rinkdamasi partnerį. Galvoti reikia, bet ne per ilgai.

Darbe labai pravers nauji kontaktai, kurie atneš nemažą pelną. Sėkmingai seksis investuoti pinigus į nekilnojamąjį turtą.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Dvyniams Drakono metai suteiks unikalių galimybių ir daug malonių staigmenų. Tačiau nesitikėkite, kad sėkmė jus suras pati. Viską reikės pasiekti pačiai. Jūsų pergalės priklausys nuo įdėtų pastangų.

Šie metai ištekėjusioms Dvynių ženklo damoms žada ramų, suderintą gyvenimą. Jokių perteklių nesitikima. Tačiau šio ženklo moterys, kurioms būdingas lengvabūdiškumas, gali turėti meilės romaną iš šono. Reikia būti atsargioms, nes dėl to gali kilti rimtų santuokos problemų.

Drakono metai žada Dvyniams finansinės padėties pagerėjimą. Dėl savo užsispyrimo ir gebėjimo sutarti su žmonėmis galėsite užmegzti naujų verslo ryšių. Tai bus pagrindas pelningiems sandoriams sudaryti. Taip pat gali būti, kad atsiras naujų pajamų šaltinių.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Drakono metai visiškai netinkami Vėžiui verslo ir karjeros pokyčiams. Jūs neturėtumėte imtis drastiškų veiksmų, nes kitaip grės didelis pavojus netekti stabilių pajamų. Tad šiais metais nieko keisti nereikia. Geriau pasinerkite į savo darbą, sistemingai judėkite į priekį.

Vėžio ženklo moterims, kurios bus pasinėrusios į savo darbą, rekomenduojama skirti pakankamai dėmesio vaikams ir tėvams. Reikia rūpintis ir sutuoktiniu, tačiau šiais metais iš jo nereikėtų tikėtis nemalonių staigmenų.

Vienišoms šio ženklo moterims geriausias laikas susirasti sau antrąją pusę bus vasara. Tada ir gali įvykti lemtingas susitikimas su laiminga pabaiga.

Šio ženklo damos neturėtų jaudintis dėl savo finansinės padėties. Tačiau jums taip pat neteks skęsti prabangoje.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Šie metai Liūto ženklo moterims atneš kardinalių pokyčių į gerąją pusę. Norėdamos gauti maksimalią naudą iš šių pokyčių sau, turėtumėte pamiršti savo „karališkąją“ tinginystę. Paskelbkite atvirą medžioklės sezoną naujoms ir unikalioms perspektyvoms! Drakonas įvertins jūsų pastangas ir apdovanos jus iš širdies.

Šeimoje ne viskas bus lengva ir paprasta. Su sutuoktiniu kils dažni skandalai dėl kėsinimosi į jo laisvę ir lyderystės namuose. Pavydas ės abu. Iki metų vidurio galite pasijusti pavargę nuo tokios padėties ir pasiruošę priimti sprendimą nutraukti santykius. Nereikia skubėti, šis periodas bus laikinas. Antroje metų pusėje santykiai pagerės.

Vienišos Liūto ženklo damos nerodys didelio užsidegimo užkariauti joms patinkantį vyrą. Tačiau jos leis ilgą laiką gražiai joms mergintis ir siekti jų palankumo.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Mergelės ženklo moterys yra išmintingos ir gerai viską apskaičiuojančios. Jos niekada neskuba ir mažais žingsneliais juda užsibrėžto tikslo link. Ir 2024 metais jos ramiai nuosekliai pamažu judės į priekį. Joms patartina apsiginkluoti kantrybe ir nenukrypti nuo pasirinkto kelio. Už kruopštų darbą bus tinkamai atlyginta.

Šeimą turinčios ponio norės griežtai kontroliuoti savo sutuoktinį. Ims kankinti jį įtarinėjimais ir pavydu. Net nekalti vyro žvilgsniai į kitas moteris sukels Mergelei pykčio priepuolį, o elementarus mandagumas atrodys kaip užmaskuotas flirtas. Tačiau pavydas bus nepagrįstas. Nereikia erzinti sutuoktinio, jis gali neatlaikyti tokio spaudimo ir tada jūsų santykiai tikrai pablogės.

Savo gyvenimo draugo neradusioms moterims šie metai, deja, nebus sėkmingi. Trumpalaikių romanų netrūks, bet visi sutikti vyrai turės tik lengvabūdiškų ketinimų.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Apskritai 2024-ieji Svarstyklėms bus geri metai. Vienintelis laikotarpis, kuris bus nepalankus beveik visose gyvenimo srityse – vasaris. Šiuo metu svarbių reikalų geriau nepradėti, neplanuoti kraustymosi ar darbo keitimo. Susilaikykite nuo permainų meilės fronte. Per likusius mėnesius, norėdamos, kad jums sektųsi, turėsite parodyti dėmesingumą ir atkaklumą.

Šiemet laikykitės patarlės, kuri sako, kad žodis – ne žvirblis, jei išskris, jo nepagausite. Dėl savo kalbumo ir karšto būdo galite prarasti viską, ką galėjote pasiekti anksčiau.

Šeimą turinčioms Svarstyklėms patariama nebarti sutuoktinio dėl smulkmenų.

Jei pavyks pažaboti savo nepakantumą ir irzlumą, ramybė ir santarvė šeimoje bus garantuota.

Vienišų šio ženklo damų laukia daug naujų pažinčių. Kiekvienas naujas gerbėjas teigs esąs gyvenimo draugas. Nesileiskite apakinamos – stebėkite juos atidžiai. Ir rinkitės kruopščiai.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Skorpiono ženklo moterims 2024 metais seksis beveik visose gyvenimo srityse. Šie metai joms bus reikšmingų pokyčių metas. Darbe turėsite progą parodyti savo gabumus, gal gims naujas šeimos narys ar atsiras mylimasis. Finansinė padėtis bus pavydėtinai stabili.

2024 metais ištekėjusios Skorpiono ženklo moterys šiek tiek atsiribos nuo savo mylimųjų. Visi šeimos nariai jaus jų emocinį šaltį. Tai būtina keisti. Juk jūsų sutuoktiniui, vaikams ir tėvams labai trūks jūsų dėmesio. Peržiūrėkite savo požiūrį į juos. Priešingu atveju jums bus atsakyta tuo pačiu.

Daugelį netekėjusių šio Zodiako ženklo damų trikdys santykių su išrinktuoju stabilumo stoka. Jos nebenorės gaišti laiko nerimtoms pramogoms pomėgiams ir trumpalaikiams romanams.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Jei 2023-ieji Šaulio ženklo damoms nebuvo itin sėkmingi, tai ateinantys metai joms suteiks šviesių perspektyvų. Kelias į materialinę gerovę, visuotinį pripažinimą ir meilę bus atviras. Svarbiausia pasirinkti tinkamą kelią!

Darbas taps antruoju jūsų hobiu. Tai labai padidins jūsų sėkmės galimybes. Jūsų autoritetas kolektyve padidės, o viršininkai pastebės jūsų uolumą ir susitelkimą į rezultatą.

Šeimos idilę gali perdėtas priekabumas ir kritika. Jūsų sutuoktinis ir vaikai stengsis viskuo jums įtikti. Supraskite, kad niekas nėra tobulas, įskaitant jus. Nepriekaištaukite savo šeimos nariams dėl smulkmenų. Supratimas ir kantrybė yra raktas į palankią atmosferą jūsų šeimoje.

Vertingo kandidato sutuoktinio vaidmeniui nerandančios Šaulio ženklo moterys šiemet tęs paieškas. Bėda ta, kad keliate vyrams per didelius reikalavimus. Reikia kažką keisti savyje ir savo požiūryje į kitus.

Peržiūrėkite savo moralines vertybes, įsiklausykite į žmonių, kuriais pasitikite, patarimus. Galbūt po to viskas išsispręs savaime, galėsite rasti sau idealų vyrą ir užmegzti su juo tvirtus santykius.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Tik į priekį ir nė žingsnio atgal! Toks turėtų būti 2024 metais Ožiaragio damų šūkis. Norėsite leistis į įdomią kelionę, pakeisti gyvenamąją ir darbo vietą. Taip, gali kilti sunkumų, tačiau neturėtumėte pasiduoti ir atsisakyti savo planų.

Apskritai darbas Ožiaragio ženklo damas tenkins. Santykiai su vadovu ir kolegomis klostysis sklandžiai. Tačiau norinčioms padaryti karjerą patartina įgyti papildomą išsilavinimą arba pakelti kvalifikaciją.

2024 metais santykiai šeimoje gali būti idealūs, tačiau su sąlyga, kad nustosite įtarinėti savo sutuoktinį neištikimybe. Taip, jis gali atrodyti šiek tiek šaltas ir atitolęs. Bet priežastis bus visai ne ta, apie kurią galvojate. Geriau parodyti susirūpinimą, o ne įtarinėti.

2024 metais galite imti paskolas ir sudaryti naujas sutartis. Sėkmė bus jūsų pusėje. Taip pat galite kreiptis dėl atlyginimo padidinimo, idealus laikotarpis tam būtų rugpjūčio–rugsėjo mėn. Nepraleiskite progos!

VANDENIS

(01 21–02 19)

Visus 2024-uosius Vandenio ženklo moterys puoselės aktyvų gyvenimo būdą. Jos trokš pagerinti savo finansinę padėtį. Norėdamos tai padaryti, turite išnaudoti visas galimybes. Tačiau nepatartina sutikti su abejotinais pasiūlymais. Neatsižadėkite savo moralinių principų. Apsipirkinėkite išmintingai ir nešvaistykite be reikalo pinigų.

Norėdamos padaryti karjerą, turėsite įdėti daug pastangų. Nepaisant to, kad sužibėsite savo organizaciniais sugebėjimais ir sąmoju, vadovybė vis tiek lauks iš jūsų gerų rezultatų.

Pagrindinė ištekėjusių moterų šių metų užduotis – nebūti per daug reiklioms savo šeimos nariams. Jūsų sistemingi priekaištai ir skundai dėl bet kokios menkiausios priežasties gali įstumti sutuoktinį jį į depresiją. Rūpinkitės savo šeimos lizdu.

2024-ieji metai Vandenio ženklo moterims atneš daug nepamirštamų akimirkų. Mėgausitės kiekviena minute, praleista su savo mylimu vyru. Išrinktasis apgaubs jus rūpesčiu ir patenkins kiekvieną jūsų užgaidą.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Šio Zodiako ženklo moterys 2024 metais spinduliuos optimizmą ir džiaugsmą. Jos nestokos energijos ir gerų idėjų. Žuvų ženklo damoms likimas yra paruošęs daugybę dovanų.

Darbe Žuvų laukia staigmena – atsiras globėjas, kuris visais įmanomais būdais padės siekti karjeros. Ir, svarbiausia, jo pagalba bus visiškai nesavanaudiška. Tačiau ir jums nereikėtų pasitenkinti vien tuo. Turėtumėte stengtis tobulėti, įgyti naujų žinių ir įsisavinti atitinkamus įgūdžius.

Šeimoje karaliaus meilės ir abipusio supratimo atmosfera. Tačiau tai gali sutrikdyti jūsų lengvabūdiškumas. Neturėtumėte užmegzti naujo romano ir išduoti savo ištikimo sutuoktinio. Susižavėjimo jausmas greitai praeis, liks tik nusivylimas, o jūs negalėsite ramiai gyventi su nešvaria sąžine. Šioje situacijoje puikiai tinka patarlė, jog matuoti reikia septynis kartus, o pjauti tik vieną kartą.

Toms vienišoms damoms, kurios 2023 metais išsiskyrė su savo partneriu, ateinančiais metais žadama nauja pažintis, kuri bus sėkminga. Susitikimas su būsimu sutuoktiniu greičiausiai įvyks kovo ar balandžio mėnesį.



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *