2020 metų Kinų horoskopas – prognozė 12-ai ženklų

Ateinantys 2020 metai bus Baltosios metalinės žiurkės metai. Šis gyvūnas yra greitas, sąmoningas, taupus ir nepaprastai atsargus. Jei pasižymite šiomis savybėmis, kiti metai jums bus labai palankūs. Sužinokite išsamiau!

Kokie bus 2020 metai pagal jūsų gimimo metus? Pristatome jums 2020 metų Kinų horoskopą.

Žiurkė

Ateinantys metai žada būti gana įtempti tiems, kurie gimė Žiurkės metais. Tai yra šių žmonių metai, o tai reiškia, kad turite būti pasirengę galimiems pokyčiams ir net likimo smūgiams. Tai, kuo baigsis kiti metai, priklauso nuo Žiurkės metais gimusio žmogaus ištvermės ir atsparumo.

Galbūt šie žmonės pakeis gyvenamąją vietą, susiras naują darbą ar sulauks skambučio, kuris pareikalaus visų jų valios jėgų. Arba jie gali atrasti naują talentą, kuris privers pakeisti požiūrį į gyvenimą.

Jautis

Jaučiams artėja „auksinis laikas“. Tai reiškia, kad Naujieji metai bus laikotarpis, kai šie žmonės gaus absoliučiai viską. Bet kuri idėja ar tikslas, kurį Jaučiai išsikėlė sau, bus įgyvendinami praktiškai be pastangų. Kuo greičiau Jaučio metais gimę žmonės supras, kaip jiems pasisekė, tuo daugiau šansų pasidžiaugti 2020 metais jie gaus.

Šio ženklo atstovai vengia rizikos, tačiau ateinančiais metais reikia leistis į nuotykius. Ateinančiais Žiurkės metais jums šypsosis sėkmė. Svarbu tik per daug neapsvaigti nuo sėkmės.

Tigras

Tigrams ateinantys metai praeis gana ramiai ir kasdieniškai. Tai yra puiki žinia, nes ankstesni metai į šių žmonių gyvenimus atnešė daug sukrėtimų, po kurių norisi ramybės. Idealiu atveju vasarą skirkite atostogoms užsienyje.

Kelionėje ne tik pailsinsite kūną ir sielą, bet ir galite užmegzti įdomių naujų pažinčių, kurios ateityje žadės daug malonių emocijų ir naudos. Svarbu atsiminti, kad ateinantys metai nebus palankūs konfliktams ir nusikalstamiems veiksmams. Priešingu atveju galite pasukti savo gyvenimą juodu keliu.

Kiškis

Baltosios žiurkės metai žada būti gana sėkmingi žmonėms, gimusiems Kiškio metais. Šie žmonės turės visas galimybes padidinti savo pajamas tiek tobulėdami patys, tiek sulaukę netikėtos sėkmės, kurios jau galima laukti pavasarį. Galbūt tai bus palikimas ar laimėjimas loterijoje, todėl, jei niekada nesate pirkęs loterijos bilieto, padarykite tai 2020 metais!

Šis laikotarpis bus idealus suprasti santykius ir žengti ryžtingą žingsnį į priekį. Galbūt kam nors pasiūlysite savo ranką ir širdį arba sužinosite apie artėjantį šeimos pagausėjimą.

Drakonas

Žmonėms, gimusiems Drakono metais, prasidės augimo ir vystymosi laikotarpis. Būkite pasirengę, kad metų pradžioje jūsų potencialą įvertins labai aukštai, vadinasi, jums gali pasiūlyti aukštas pareigas. Lūžis gali įvykti ir asmeniniame gyvenime. Galite sutikti mylimą žmogų, kuris iš esmės pakeis jūsų gyvenimą.

Tokie pokyčiai ypač tikėtini antroje metų pusėje. 2020 metais aplinkiniai dės daug vilčių į jus, o darbas ir draugystės priklausys nuo to, ar pakelsite tokią atsakomybę.

Gyvatė

2020 m. Gyvatėms bus tikras jėgų išbandymas. Jau pirmaisiais mėnesiais šiems žmonėms gali kilti rimtų problemų, kurios privers juos pakeisti savo gyvenimo būdą ir pakeisti prioritetus. Nepasiduokite! Šiuo laikotarpiu kaip niekad svarbu parodyti valios jėgą ir atsidavimą.

Būsite išmintingi ir sugebėsite išsiaiškinti, kas yra jūsų draugas, o kas buvo jums artimas tik vedinas savanaudiškų motyvų. Jei viską padarysite teisingai, metų pabaigoje grįšite į normalią būseną ir jūsų gyvenimas bus dar geresnis nei anksčiau.

Arklys

Ateinantys metai nebus kertiniai žmonėms, gimusiems Arklio metais, tačiau jie privers juos labiau pasitikėti savimi ir nebijoti atsakomybės. Artėjantis laikotarpis bus tobulas pradėti gyvenimą „nuo nulio“. Tai reiškia, kad reikia skyrybų, jei santuoka neteikia pasitenkinimo, arba pakeisti darbo vietą, jei esate nelaimingas dabartinėje.

2020 metais Arkliai turėtų apsvarstyti galimybę įgyti išsilavinimą arba tęsti mokslą. Bet kuri iniciatyva, leidžianti praplėsti akiratį ir tapti profesionalesniu, bus sėkminga žmonėms, gimusiems Arklio metais. Ateityje sukauptos žinios ir patirtis jiems bus labai naudingos.

Ožka

2020 m. pradžioje Ožkoms teks ginti savo poziciją ir patvirtinti savo statusą. Tikriausiai dėl to turėsite sunkiai dirbti ir kontroliuoti save, kas lengvabūdiškai Ožkai yra nepaprastai sunku. Susiimkite ir stenkitės būti geriausi visais gyvenimo aspektais. Jau antroje metų pusėje galėsite pailsėti ant savo pergalių laurų.

Apskritai metų pabaigoje Ožkos turėtų gerai pailsėti ir susikoncentruoti į asmeninius norus. Šis laikotarpis be galo tinkamas įgyvendinti pačius beprotiškiausius planus. Darykite viską, ko tik nori jūsų širdis, nesvarbu, ką sakys kiti!

Beždžionė

Linksmos ir bendraujančios Beždžionės 2020 m. gyvens kaip ir anksčiau, tačiau tik tuo atveju, jei sumažins įtarumą ir nesijaudins dėl smulkmenų, kurios nėra vertos jų dėmesio. Ypač vertingos ateinančiais metais bus idėjos, kurios kils šviesiose Beždžionių galvose. Nebijokite jų išsakyti kitiems ir pabandykite jas įgyvendinti.

Baltoji metalinė žiurkė jums padės. Vasarą ir rudens pradžioje šiems žmonėms bus pravartu pasitikrinti stuburo ir sąnarių būklę. Tikriausiai pagrindinės sveikatos problemos kils iš ten.

Gaidys

Baltoji metalinė žiurkė yra Gaidžio priešininkė, todėl ateinančiais metais siųs įvairius bandymus šiais metais gimusiems žmonėms ir kaišioti pagalius į ratus. Būkite pasirengę rimtiems nesutarimams su savo mylimuoju pavasarį. Jei nebūsite ramūs ir apdairūs, tikėtina, kad jus ištiks skyrybos.

Problemų gali kilti ir verslo srityje. Galbūt sulauksite rimtų konkurentų ir turėsite sunkiai dirbti, kad įrodytumėte savo pranašumą. Apskritai 2020 m. bus išbandymų laikotarpis. Bet tie, kurie įveiks šį laikotarpį, taps dar stipresni.

Šuo

Šunys 2020 metais turėtų sutelkti dėmesį į naujų pažinčių užmezgimą ir senų draugysčių stiprinimą. Be draugų palaikymo Šunims bus nepaprastai sunku judėti pirmyn ir pajausti gyvenimo džiaugsmą. Todėl nuo pirmųjų Naujųjų metų mėnesių stenkitės palaikyti aktyvų gyvenimo būdą, dažnai bendraukite su aplinkiniais ir nebijokite susipažinti su tais, kurie jums nuoširdžiai patinka.

Be to, paskutiniai metų mėnesiai jums bus nepaprastai sėkmingi kiekvienoje gyvenimo srityje. Būkite įžūlus ir tikėkite savo sėkme! Gyvenimas tikrai atlygins už drąsą ir suteiks daugybę pergalių!

Kiaulė

Žmonėms, gimusiems Kiaulės metais, šis laikotarpis bus metas, kai galėsite atsipalaiduoti, gerai gyventi ir įgyvendinti savo didžiausius norus. Anksčiau Kiaulės sunkiai dirbo, todėl dabar jos gali judėti pirmyn be didelių pastangų ir daugiau laiko skirti savo artimiesiems.

Ateinančiais metais šie žmonės turi visas galimybes pasiekti naują santykių su mylimu žmogumi lygį arba galvoti apie šeimos pagausėjimą. Metai bus tinkami teigiamiems pokyčiams, pavyzdžiui, pasistatyti namą arba persikelti į labiau klestinčią šalį.

Originalas



Naujienos iš interneto

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *